torsdag 28 februari 2008

Post!

Tänk vad många gånger som man går till brevlådan och det bara ligger en massa vita kuvert och reklamblad i lådan. Minst en gång i veckan säger jag till maken, innan jag lyfter på locket på lådan, att jag önskar att det ligger en rolig inbjudan till en trevlig fest eller ett paket i lådan. Detta händer, men det är ändå rätt sällan. Tro det eller ej, idag låg det inte bara ett utan två paket i brevlådan. Ett paket med två gamla örngott och två lakan som jag har vunnit på auktion på tradera och ett paket från min svägerska med en mössa som hon har stickat. Denna invigdes i kväll på dagens promenad. Tusen tack A, den var otroligt fin och skön.


Ha en trevlig kväll!

Kram Jessica
7 kommentarer:

Marie sa...

Visst är det kul när man får paket i brevlådan, tyvärr händer det alltför sällan! Jättefint sänglinne du vunnit på tradera och mössan var supersöt. Kul att se en liten glimt av dig!!!!!

Kram Marie

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vilken jättegullig mössa!

Den värmer nog skönt!

kram Annica

www.minochmammas.blogspot.com sa...

Härligt med paket:-) Jättefin och inspirerande blogg du har!
Mvh Åsa

Mamma Millan sa...

Så söt mössa!!! örngotten var med underbara!!Alltid kul med fina paket ju!! Ha en härlig helg!!

♥Kram Millis♥

Jes/Vita villa vila sa...

Å så mysigt med TVÅ paket på samma dag!!!

Önskar dig en finfin helg,
Kram Jes

Guldkant På Livet sa...

Vilka vackra örngott, kul med sådan post!! Ha en skön helg! Mari.

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室