fredag 22 februari 2008

Vit eller?

Förra helgen var mamma och jag på loppmarknad. Fyndade en hel del, men fastnade nog mest för en träfärgad ljusstake som jag i mitt huvud såg på kakelugnens spiselkrans. Jag har velat hela veckan om jag skall måla den vit eller inte. Mamma tyckte det defenitivt inte....Det slutade att jag gick på hennes linje och lät den vara träfärgad eftersom den trots allt skall stå mot en vit bakgrund. Blev ganska vackert i alla fall, eller hur?

När jag ändå var i farten var jag ute i garaget och hämtade en gammal sockerbrukslåda som är från min farfars gamla konditori. Var så trött på den där gamla vedkorgen som bara skräpade ner överallt, så lådan brukas nu som vedkorg.

Idag på lunchen var jag och köpte fina gåbort-presenter. Både i kväll och i morgon är vi bortbjudna till väldigt goda vänner. Ska bli jättekul och dundermysigt. Kunde dock inte låta bli och släpa med en kökshanduk från Lexington i jeanstyg hem.


Ha en trevlig och mysig fredagskäll för det skall jag ha;)

Kram Jessica

1 kommentar:

Under en vind sa...

Underbar låda du hämtade in och handduken från lexington är fräsch i blått!

Ljusstaken är jättefin i trä, det bryter av mot kakelugnen! Men...hade det varit hos mig hade jag nog målat om den ändå...det mesta hamnar under penseln här....

Ha en skön fredagskväll! Här blir det tacos och lets dance!

Kram!