lördag 23 februari 2008

Vår = Fönsterputsning

Igår var vi på en jättetrevlig och mysig kväll hos våra kompisar A-S och A. Tusen tack för väldigt god mat och trevligt sällskap (som vanligt) ;)

I veckan som gick fick jag lite vårkänslor och gick därför loss och putsade fönster och bytte gardiner i sovrummet. Gardinerna har min söta mamma sytt till mig av ett gammalt lakan med virkad spets. Gardinstången består av ett armeringsjärn. Den vackra ljusstaken i form av en häst har vi fått i bröllopspresent av några goda vänner som vet att jag älskar hästar väldigt mycket.

Ha en trevlig dag i det fina men blåsiga vårvädret.
Kram Jessica

3 kommentarer:

ängeln i vitt sa...

Men du, vilket fint hus ni har, Fönsterputsning är det värsta jag vet. Jag kan inte komma på nåt värre. Jag är tvungen att sätta igång och putsa snart så att vi kan se ut ha ha. Gardinerna är jättesöta.

Ha det gott
Kram Carina

Marie sa...

Hej!
Tack för din jättegulliga kommentar, jag blev så glad! Blev så full i skratt när jag läste vem som hade sytt dina supersöta gardiner! Min mamma håller nämligen på att sy snarlika till mig, mammor är bra att ha!!!!! Putsa fönster är det tråkigaste jag vet, fast jag borde verkligen göra det.

Superfint hus ni har byggt!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Carina sa...

Hej

Fint.....men jag undrar en sak. Hur långa fönster har ni på dessa bilder du visar, alltså uppifrån och ner. Vi ska bygga i år och jag är lite oense med min man om hur långa fönster vi ska ha. Kram