tisdag 7 oktober 2008

Den förlorade bloggarens återkomst!

Så...då var jag äntligen tillbaka i Sverige med en jätteförkylning. Så är det när man har varit i en veckas tid i 30 graders värme och suttit i en buss med airconditioner ;) Jag får väl skylla mig själv ;)

Resan har varit otrolig och jag har fått se mycket. Vi har varit i Sevilla, Granada och Cordoba. Vi har sett många fina saker och det har varit besök i Alhambra, varit på vingård och provat viner, varit uppe i bergen för att titta på flamenco (som för övrigt var helt fantastiskt att se live). Vi har varit på besök i kungliga trädgården och tittat på kyrkor och katedraler. Ovanpå detta har det varit trevliga middagar med god mat och mycket vin. Det har inte hunnits med något besök i några inredningsbutiker, men vad gör väl det när man får se sådana underbara och vackra saker som man skapade förr. Det är ett enormt arbete som har lagts ner i de gammla byggnaderna med guld, marmor och kakel. Titta och njut!















Kram Jessica

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härliga bilder! Visst gjorde de mycket fint förr och det mest otroliga är ju att de inte alls hade samma verktyg och resurser som nu.
Krya på dig nu!
Kram

S o F sa...

Fantastiskt fina bilder Jessica!

Tack och Välkommen hem!

Ser fram emot mer bilder och berättelser från resan.

Ha det gott och Krya på dig!

Gårdsromantik sa...

Härliga semesterbilder!

De där kolonnerna var så fina.

Kram Maud

Solsjö - Under en vind sa...

Vad härligt det ser ut!

Välkommen hem till fina höstdagar!

Kram!

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Åh vilka fina bilder du visar!!!! Trots din förkylning känns ditt inlägg som rena vitamin kuren att läsa!!! Kul! //Linda

IKT i min vardag sa...

Så skönt med lite värme och sol!

Välkommen hem!

Kram

Sara sa...

Hej
Ni verkar ha haft en underbar resa. Vackra bilder.
Kram Sara