tisdag 28 oktober 2008

Utmaning!

Hej Allihopa!
Jag har fått min allra första utmaning, spännande. Det är Leena med den härliga bloggen Bodelssons blogg som har utmanat mig. Tusen tack! Kul!

Reglerna för utmaningen är följande:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Ja, nu ska vi se.....


1. Mitt favoritplagg i alla kategorier är pyjamasen. Jag tillbringar åtskilliga av dygnets alla timmar i pyjamas. När jag kommer hem från jobbet så är det det första jag gör, nämligen att klä på mig pyjamas. Pyjamasen hänger med mig nästan alltid, till och med under vindstället när jag går promenader.

2. Jag har en fasansfull forbi och det är offentliga duschgolv och duschbrunnar. Det finns inget äckligare och som ger mig en sådan ångest som ett hårigt golv i en simhall med brunnar.

3. Maken säger att jag borde vara mindre ambitiös, ödmjuk, snäll och oegoistisk. Viss är det jättebra egenskaper, men de kan också utnyttjas, och det har man varit med om både en och fler gånger.

4. Det upptäcktes av sminkösen till mitt bröllop att jag saknar ögonfransar under ögonen. Konstigt? Men som hon sa ; Du har istället benådats med världens längsta Audrey Hepburn-ögonfransar.


5. Jag fullkomligt älskar hästar, och hoppas att jag någon gång kan skaffa mig en ny. Mitt värsta ögonblick i livet (hittills) var när jag fick ta bort min älskade häst. Jag trodde aldrig att jag skulle vilja stiga upp i sängen igen.

6. Bland det bästa jag vet är att sitta inne en kall, blåsig och regnig höstdag med ett glas rödvin och läsa en god bok, när det samtidigt viner ute.

7. Jag är jättesvag för ”junk-food” och det syns på min kropp, men det bjuder jag på ;)


De sju bloggar som jag utmanar är:


Hoppas ni antar utmaningen.


Kram Jessica

3 kommentarer:

Under en vind sa...

Hej vännen!!

Hoppas att allt är bra med dig!

Här rullar dagarna på och tyvärr hamnar bloggen långt ner på listan just nu....läser mer inlägg än vad jag kommenterar....
Vilken fín strykbräda du hittat! Var på Ikea igår, där hade de fått in brädor med träunderrede och linnefärgat överdrag för 499:-. Riktigt fina, men i min bil kom den inte med...

Tack snälla du för utmaningen, det var verkligen roligt att få ta del av din men jag väljer att avstå! Hoppas att det är ok! Håller en ganska anonym profil på bloggen sedan jag öppnade upp den och svaren på dessa frågor blir inte så anonyma känner jag....

Ha en skön kväll! Kramar!

Saramedflera sa...

Hejsan
Så kul att läsa lite om dig.
Kram Sara

Hem och Lycka sa...

Tack snälla för utmaningen, ska fila lite på den! kram