lördag 26 april 2008

Vita utemöbler!

Idag har det varit ett underbart väder här i södra regionen. På morgonen har jag varit ute och åkt häst och vagn med min kompis K. Det var jättehärligt att i full galopp ta sig fram genom skogen. Efter turen var det dags att åka till planskolan och komplettera upp trädgården med nya växter. ikväll skall vi på middag hos våra grannar M & S. Trevligt!

Vi håller ju på att fixa till vår altan och därför letar jag efter nya utemöbler. Vi köpte ett runt bord och fyra stolar från Grythyttan för två år sedan, men nu är jag sugen på något större eftersom uteplatsen blir rätt stor. Jag vill helst ha ett vitt stort fyrkantigt bord med bekväma stolar och en bänk. Jag vet att Jysk har ett liknande som jag letar efter (se bild nedan), men jag har lite dåliga erfarenheter av utemöbler från Jysk, så jag är inte så sugen på det. Ikea hade ett möblemang förra året som jag hade velat ha men det finns tydligen inte längre. Så nu vädjar jag till er alla där ute; Var finns mitt vita utemöblemang? Jag tar tacksamt emot tips ;)

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram jessica

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Jag har den där gruppen från Jysk och den är väl inte av det kraftigaste materialet om man säger så - men till halva priset var den ju mycket överkomlig!

Kram Maud

Nettan sa...

Tror faktiskt att Mio Möbler har något liknande =0)
Kram Nettan

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Om jag inte missminner mig hade de något liknande på Coop...
Jag är själv på jakt efter vita utemöbler...:)
Kram Annica

Mitt liv - Mina drömmar sa...

hej igen...möbler liknande de du söker finns på halens postorder...vet dock inget om kvaliteten...kanske är lika illa som jysk... tänkte bara tala om det iaf...

kram

Saramedflera sa...

Hejsan
Vi är också ute efter ett vitt utemöblemang. Har spanat lite på det från Jysk. Härligt med en tur i skogen!
Kram Sara

a home far away sa...

Det var en mycket fin utemöbel. Vita utemöbler är så fint.

Kram från Singapore