söndag 30 augusti 2009

På mitt nattduksbord



ligger numera två böcker av Johan Theorin, Skummtimmen och Nattfåk. Båda rekommenderas varmt. Har ni inte läst dessa än så gör det. Själv är jag inte så förtjust i deckare, men dessa fastnade jag i direkt. Nu när jag har läst ut dessa, har ni några andra tips på böcker som kan tänkas ligga på mitt nattduksbord?

Kram jessica

söndag 23 augusti 2009

Nytt fynd!





Jag har letat länge efter en gammal skolplansch som skulle passa i vårt kök. Det finns ju många som är till salu, men många som kanske inte passar in hos oss gällande färg, form och motiv. Till min glädje så hittade jag faktiskt mitt fynd på tradera i somras, nämligen en skolplansch med vete som var till salu. Detta passade alldeles utmärkt eftersom bonden i år har odlat vete utanför husknuten. Nu står skolplanschen i alla fall hemma hos oss i köket på den vackra skänken från Elviras värld.

Kram Jessica

tisdag 18 augusti 2009

Tjuvkik....











på kommande barnrum.....

Kram Jessica


P.S Många av er undrar när Bönan är beräknad att komma ut. Den 14:e oktober är det tänkt :)

lördag 15 augusti 2009

Badboll!



För många av er går sommaren mot sitt slut, men inte för mig, eftersom jag går omkring som en vandrande badboll. Gjorde ett tappert försök att försöka fota mig själv i speglen i morse. Blev kanske inte så bra, men det ger en liten hint om hur jag ser ut nu i vecka 31. Inte så kul för en del av er, men jag har många vänner som läser min blogg som jag inte träffar så ofta.
Idag har det varit en tripp till Kamprads komplex. En hel del inhandlades till den lilla Bönan. Herregud vad prylar man skall ha om man läser alla gravid-tidningar. Det gäller verkligen att sålla och ta råd från sina vänner om vad som är välbehövligt, annars blir man ju helt ruinerad.
Kram Jessica

måndag 10 augusti 2009

Tillbaka till verkligheten!







Så var man tillbaka till verkligheten med jobb, tidiga mornar och någon som på dagtid bestämmer över ens tid. Inte för att det gör någonting att komma igång med alla rutiner, men det är alltid lite ångest när vardagen börjar igen. Jag själv misstycker dock inte eftersom jag är en riktig höstmänniska. Jag längtar alltid till när det blir mörkare och vinden viner ute och man får kura ihop sig i soffan med en god bok eller favorit TV-programmet.
Under semestern har vi hunnit med att besöka ett antal loppisar till makens förtret. Han är inte så road, men bara det finns korv att köpa så brukar det gå bra ;) Det är även han som har blivit målarmästare i familjen eftersom jag inte vill måla när jag är gravid. Fyndade en massa saker på loppisarna, b la en del saker till vår lilla Bönas rum. En underbar bänk blev min för 100:-, och med lite vit målarfärg blev den perfekt i vårt sovrum. Ett annat loppisfynd med favoriten "Rosa the fairy" får pryda nyförvärvet.

Kram Jessica