måndag 10 augusti 2009

Tillbaka till verkligheten!Så var man tillbaka till verkligheten med jobb, tidiga mornar och någon som på dagtid bestämmer över ens tid. Inte för att det gör någonting att komma igång med alla rutiner, men det är alltid lite ångest när vardagen börjar igen. Jag själv misstycker dock inte eftersom jag är en riktig höstmänniska. Jag längtar alltid till när det blir mörkare och vinden viner ute och man får kura ihop sig i soffan med en god bok eller favorit TV-programmet.
Under semestern har vi hunnit med att besöka ett antal loppisar till makens förtret. Han är inte så road, men bara det finns korv att köpa så brukar det gå bra ;) Det är även han som har blivit målarmästare i familjen eftersom jag inte vill måla när jag är gravid. Fyndade en massa saker på loppisarna, b la en del saker till vår lilla Bönas rum. En underbar bänk blev min för 100:-, och med lite vit målarfärg blev den perfekt i vårt sovrum. Ett annat loppisfynd med favoriten "Rosa the fairy" får pryda nyförvärvet.

Kram Jessica

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Kul att höra ifrån dig igen!
Fin bänk du hittat och jag gillade fönstret över också!:) Har två gamla fönster jag inte vet vad jag ska göra med, så samlar inspiration!:)
Jag gillar också hösten, kanske för att jag är född då!:) Mysigt att sitta under en filt med en kopp te och med tända ljus.
När är det bönan ska komma?
Kram

Lobben sa...

Bänken blev ju jätte bra. Tur du har en stark karl som kan hjälpa dig att bära.
Jag har fått tag på en liten sak till bönan, men den är inte aktuell på ett tag.
Kram

Mamma Millan sa...

hej hopp!!! japp då var semestern o sommaren strax slur...lite ångest...memn var sak har sin tid...likaså årstiderna!!!

Ääälskar gamla fönster!!

kram Millemamsen♥