tisdag 4 november 2008

Bloggpaus!

Kära bloggvänner, på grund av flera orsaker så har jag beslutat mig för att ta en paus i bloggandet. Pausen kommer inte att vara för evigt, men för ett litet tag i alla fall. Kanske kommer det ett nytt inlägg i nästa vecka, eller i nästa månad. Vad vet jag?

Ni som vill veta när jag gör ett nytt inlägg och återkommer i cyber-space, klicka på knappen längst upp till höger "Bloggkoll". Jag kommer fortfarande att besöka era bloggar så mycket som jag kan och lämna små kommentarer, så jag kommer inte att bli helt osynlig här i bloggvärlden :)Stor kram till er alla!

Jessica

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ha en skön bloggpaus! kram

Saramedflera sa...

Ha det så bra. Jag håller koll på bloggkoll :-)
Kram Sara

Under en vind sa...

Önskar dig en riktigt skön paus och hoppas att du snart är här igen! Läser alla dina inlägg även om jag är dålig på att lämna avtryck! Det är mitt sätt att pausa just nu, läser inlägg men kommenterar nästintill ingenting...

Ha det gott, stor kram!

Grodmamman sa...

Ha det bra och kom gärna tillbaka när du har tid och lust!
Kram

A home far away sa...

Jag önskar dig en fin bloggpaus:-!

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Hej J!

Tack, vad snällt du skrev i gästboken. Ja, det är hemskt tråkigt att behöva sluta. Men det kom inte som någon överraskning direkt. Jag vet att dörren alltid står öppen om konjukturen vänder.
Angående zinkhusen så har jag fått lveranstid november. Så jag hoppas att de kommer nu någon gång, snaaaart! Jobbigt och vänta! :)
kram

En Doft Av Lavendel sa...

Hoppas att du har det bra Jessica! Vill önska dig en mysig helg!

Varma kramar från Benita

Psst Du har något att hämta inne hos mig =)

Under en vind sa...

Hoppas att allt är bra!

Vill önska dig en riktigt skön jul!!

Kramar!