måndag 26 maj 2008

Plingeling, välkommen in.......

till oss på Gläntan. Strax innan vi skulle flytta in i huset och bara det sista återstod av bygget, så skruvade vår elektriker upp en likblå plastlåda som skulle föreställa en ringklocka. Det är över mitt förstånd hur man kan skruva upp en sådan sak utan att fråga oss först, speciellt när man har lagt hur mycket pengar som helst på att sätta upp kontakter i bakelit. Till råga på allt hade han skruvat i fyra jätteskruvar i ganska stora hål. Man kan säga att jag blev rätt less.....

Några dagar efter så var det julafton och maken delade ut ett stort paket till mig innehållande denna vackra ringklocka i gammaldags charm. Gissa om jag blev glad. Inte bara var den otroligt vacker utan den skulle även dölja de fyra stora skruvhålen ;) Från den dagen är den en av mina absolut bästa saker och jag njuter av den så fort jag får syn på den. Så välkommen in :DHa en bra dag!
kram jessica9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vilken tur att maken fixade den fula ringklockan! Den där var ju mycket snyggare. Vi har en sådan där låda, men här är den vit i alla fall.:)
Kram

Mamma C sa...

Så snäll han var din man. Denna var ju riktig snygg.
Kram mamma c

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Det är de små detaljerna som gör det och som defintitivt förstör det...

Härlig ringklocka!:)

Kram
Annica

drömmen om vitt sa...

Vilken fin ringklocka. Tur att det finns folk med smak.
Ha det gott!
Lotta:)

Efwa drömmer om Provence sa...

Vilken fin ringklocka!! Vet du var den finns att få tag på??
Kramar från Efwa

Saramedflera sa...

Hejsan
Vilken tur att du fick en annan ringklocka. En sån där blå grej förstör ju helheten.
Kram Sara

a home far away sa...

Ett nytt fint hus o så sätter man upp en ful plastlåda, obegripligt. Men det är väl standard procedur för dem antar jag.

Helt klart en förbättring med makens present!

Kram från Singapore

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, vilka läckra gammelsdags detaljer!! mari.

Guldkant På Livet sa...

Ville bara kika in igen för att säga att dina profilord stämde ganska bra in på mej med, inte så pysslig och dåligt tålamod... jag pysslar aldrig, bara arrangerar och möblerar. Snabbt! ; ) Och så är jag en snapdragon blomma med! Vacker pottskåp du hade fyndat och sagolik vacker veranda har ni! Mari.