måndag 29 september 2008

Vänskap

En vän
Siv Andersson
En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar,drömmar och minnen.
Hon lyssnar och besvararoch vågar alltid fråga.
Och när du är rädd kan hon få dig att våga.
Hon står vid din sida när livet är hårt.
Och hon får dig att skratta åt det som varit svårt.
En vän bryr sig om digför hon har dig kär.
Och hon älskar att se dig precis som du är.

Glöm inte bort att värna om varandra, ställ upp för varandra och framför allt,
uppskatta varandra!
Vi ses när jag är tillbaka från Andalusien!
Kram jessica

söndag 28 september 2008

Fullt upp!

I helgen är det fullt upp med en massa saker som skall göras inför hösten. Vi har satt upp hyllor i förrådet, rensat ut och slängt, torkat av utemöbler och satt in dessa. Det har även hunnits med att pustsa och smörja in alla mina hästsaker (sadlar, träns m.m.) som hänger inne i lilla förrådet och väntar in nästa häst. Förhoppningsvis så kommer den snart ;)

Hann även med ett loppisbesök igår där jag gjorde en hel del fynd. Sedan ska det packas inför resan till Andalusien med jobbet som går av stapeln på tisdag, det ska bli sååååå kul :D

Nu ska det ut och sättas lökar.......







Ha en fortsatt trevlig helg!
kram Jessica

onsdag 24 september 2008

Har jag en bulle i ugnen?




Nej, det är ju Leilas supergoda sockerkaka;)

lördag 20 september 2008

Vardagslyx

Vardagslyx för mig är att köpa med snittblommor hem på fredagen. Färska blommor är så vackra att se på och dessutom luktar de underbart gott.

Igår köpte jag med mig liljor hem. Gillar egentligen de vita bättre, men tycker att den rosa tonen passar jättebra till vår kökstapet som går i ljust grått, vitt och skimmrande ljusrosa.





Ha en jättebra fortsatt helg!
Kram jessica

onsdag 17 september 2008

Nätbutikstips!

Idag tänkte jag dela med mig av ett nätbutikstips som jag fick av min svägerska. Har ni inte besökt butiken Hem ljuva hem så rekommenderar jag er att göra det. Här finns massor är fina saker, coh till råga på allt är det nu 10-75% rea.






Bilder från Hem ljuva hem

Kram Jessica

lördag 13 september 2008

Spegel, spegel på väggen där....

I går inhandlades en ny spegel från House Doctor till min nya skänk. Tycker den är jättefin både till formen och färgen. Jag hade funderat på den ett bra tag, men så igår slog jag till. Mitt problem är att jag tänker alldeles för länge och sedan när jag kommer tillbaka så är det slut. Tur att jag köpte den sista då....är det bara jag som är så himla velig? Hur är ni andra?

I går var vi ute och åt med våra goa kompisar E och J. Vi hade en jättemysig och trevlig kväll tillsammans, tack! I kväll kommer mina föräldrar hit och vi ska gå en promenad i höstvädret och käka enchilladas.







Ha en fortsatt härlig helg!
Kram jessica

onsdag 10 september 2008

Snart så.....

är jag här, i Sevilla. Nu är det bara tre veckor till vi på jobbet skall åka hit på en nästan en veckas lång studieresa. Det skall bli besök i Sevilla och Granada, vi ska äta tapas och gå på vinprovning, gå på konstmueum m.m. Det ska också bli lite tid åt shopping. Ska bli jättekul eftersom vi är ett sånt härligt gäng. Vi längtar allihopa och snacket går i fikarummet hela tiden. Ni bli väl inte avundsjuka hoppas jag? ;)







Kram jessica

tisdag 9 september 2008

Tävling

Vad tävlingar det är på gång nu, jättekul! Det är nog snart dags för mig att anordna en egen första tävling. Hoppas att många vill vara med? Ska bara tänka till lite.....

Nu kan du b la tävla om en termometer från klara färdiga gå hos den härliga bloggen Hedvig och jag

Lycka till!
Kram Jessica

lördag 6 september 2008

Bagaren och Kocken!

Eftersom det snart är min födelsedag (ganska långt kvar ändå, men i alla fall ;) så står en Kitchen Aid högst på önskelistan. Eftersom jag är helt insnöad på bakprodukter och hushållsgeråd just nu så har jag, som många andra bloggare, hittat in i den härliga butiken Bagaren och kocken. Butiken säljer köksmaskiner, husgeråd, hemiredning och designprodukter. Här finns ju hur mycket som helst man vill ha och önskelistan bara växer. Det är livsfarligt och besöka deras hemsida. Nu ska jag bara lura på vilken färgvariant av KA som jag skall önska mig. Vad säger ni?



Bilder: Bagaren och Kocken

Ha en trevlig forstatt helg!

Kram jessica

onsdag 3 september 2008

Nu är jag snart som Leila!

Nytt bakredskap har inhandlats av maken till mig...så nu är jag snart som Leila. Nu är det bara en Kitchen Aid som saknas, men den kommer......




Baka lugnt!
Kram J